V sobotu 23. 11. 2019 se od 10 hodin koná v Beskydském pivovárku na Ostravici zabijačka. Místní řezník bude živě komentovat výrobu jelit, jitrnic a tlačenky. Návštěvníci mohou ochutnat ovar s křenem, prdelanku, prejt se zelím nebo kotlíkový guláš. Zabíjačkové speciality a další dobroty bude možné si na místě koupit a odnést. Ke všemu poteče proudem poctivé beskydské pivo.
Více informací o akci: Zabijačka v Beskydském pivovárku
autor příspěvku
Tomáš Lokša
vedoucí projektu "Poznávejte Beskydy", animátor RC Sepetná
Požitkář, milovník přírody, turistiky a zdravého pohybu na čerstvém vzduchu. Beskydy se pro mě odmalička staly cílem dobrodružných výprav za poznáním a také hřištěm, kde jsem se naučil lyžovat, poznal krásu běžeckých stop, emoční odměnu za vyjetí kopců na kole i nepomíjivou magičnost výhledu z Lysé hory. Rád pomohu návštěvníkům Beskyd namíchat turistický koktejl, který jim bude nejvíce chutnat!